Servicii stomatologice

Toate serviciile de care aveți nevoie

urgenta

Îngrijirea dentară de urgență este necesară atunci când întâmpinați o problemă dentară bruscă și neașteptată, cum ar fi o durere de dinți sau o fractură dentară. La biroul nostru, oferim tratamente de urgență pentru a vă ameliora durerea și pentru a rezolva problema cât mai repede posibil.

O igienă dentară bună este esențială pentru menținerea sănătății dinților și gingiilor, dar și la menținerea stării generale de sănătate. Serviciile noastre de igienă dentară includ curățări regulate și îngrijire preventivă pentru a vă ajuta să evitați problemele dentare.
Consultația stomatologică este gratuită și asigură evaluarea stării dentare și a nevoilor pacientului, are caracter preventiv și este primul pas din procesul de îmbunătățire a sănătății dentare a pacientului și din călătoria către un zâmbet mai sănătos.
Estetica dentară se referă la tratamente care îmbunătățesc aspectul dinților. La cabinetul nostru, oferim o gamă de tratamente cosmetice dentare, inclusiv albirea dinților, pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet mai strălucitor și mai atractiv.
Pedodonția se concentrează pe îngrijirea dentară a copiilor. Un stomatolog cu experiență va ajuta pacienții tineri să dezvolte obiceiuri bune de igienă orală și să mențină sănătatea dinților și a gingiilor.
Chirurgia orală este un tip de procedură dentară care implică tratamentul chirurgical al gurii, dinților și maxilarului. Cabinetul nostru oferă o gamă largă de servicii de chirurgie orală, inclusiv extracții dentare, îndepărtarea molarilor de minte și multe altele.
Terapia dentară restaurativă este un tip de tratament care ajută la repararea sau înlocuirea dinților deteriorați. Cabinetul nostru oferă o gamă largă de tratamente de restaurare, inclusiv obturații, coroane și punți, pentru a vă ajuta să recâștigați un zâmbet sănătos și funcțional.
Ne concentrăm pe îngrijirea pulpei dentare (țesutul din interiorul dintelui) și a canalelor radiculare. Efectuăm canale radiculare și alte proceduri pentru a ajuta la salvarea dinților care altfel ar trebui extrași.
Bolile parodontale sunt cauzate de bacterii care, sub forma de placă bacteriană sau tartru, aderă de dinte și afectează gingia sau osul. Procesul este de obicei nedureros în primele faze, dar consecințele bolii parodontale sunt severe dacă sunt lăsate netratate.
Protezele dentare fixe și mobile sunt dinți artificiali sau alte dispozitive care sunt folosite pentru a înlocui dinții lipsă sau pentru a susține structura gurii. Prin crearea de proteze dentare personalizate vă ajutăm să vă recăpătați un zâmbet funcțional și atractiv.
Profilaxia dentară, cunoscută și sub denumirea de curățare dentară, este o măsură preventivă care ajută la îndepărtarea plăcii și a tartrului de pe dinți și la prevenirea dezvoltării bolilor dentare. Contribuie la evitarea complicațiilor produse de factorii care duc la deteriorarea dinților.

Programează-te acum

Suntem aici să vă ajutăm. Beneficiați de o consultație gratuită în urma căreia vă recomandăm tratamentul potrivit.