Igienă dentară

DrTufeanu.ro

O igienă dentară bună este esențială pentru menținerea sănătății dinților și gingiilor, dar și la menținerea stării generale de sănătate. Serviciile noastre de igienă dentară includ curățări regulate și îngrijire preventivă pentru a vă ajuta să evitați problemele dentare.

Menținerea unei igiene orale corecte este unul dintre cele mai importante lucruri pentru dinții și gingiile dumneavoastră. Dinții sănătoși nu numai că vă ajută să arătați și să vă simțiți bine, dar sunt esențiali pentru masticație și vorbire.
Îngrijirea zilnică ce include periajul dinților și folosirea aței dentare ajută la prevenirea îmbolnăvirilor încă dinainte de apariția lor, fiind mult mai puțin dureroasă și mai puțin costisitoare decât tratarea rezultatelor igienei deficitare: caria, tartrul și parodontopatia.

În cabinetul Dr. Tufeanu vă sunt oferite sfaturi privind tipul periuței de dinți și tehnica de periaj cea mai potrivită danturii dumneavoastră, folosirea aței dentare, a dușului bucal, a periuțelor interdentare. Totodată vă sunt oferite servicii de igienizare dentară precum detartraj cu ultrasunete și periaj profesional.

Sună acum

0746 635 243

Strada Eroilor nr. 6
(vis-a-vis de Tribunal)

Pitești | Argeș | România