Despre

Despre

Profesionalism și flexibilitate

Experiență îndelungată și rezultate excelente

Scopul CMI Dr. Tufeanu este de a fi prima alegere pentru pacienții care doresc să prevină și să trateze problemele dentare într-un mod rentabil și inteligent. Cabinetul pune accent pe profesionalismul medical, utilizarea materialelor și echipamentelor de înaltă calitate și capacitatea de a personaliza planurile de tratament pentru a satisface nevoile fiecărui client. Oferim o gamă largă de servicii, de la curățări de rutină până la proceduri de restaurare complexe și ne adaptăm tratamentele pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui pacient. CMI Dr. Tufeanu acordă prioritate prevenției și evită tratamentele costisitoare, invazive, care nu sunt necesare. Ne angajăm să oferim pacienților noștri cea mai bună îngrijire posibilă într-un mediu cald și primitor.

Valorile noastre

Valorile care definesc activitatea noastră

01.

Flexibilitate

Planurile noastre de tratament sunt flexibile și pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice și situația financiară a fiecărui pacient.

02.

Loialitate

Prioritizăm relațiile pe termen lung cu pacienții noștri și oferim tratamente de înaltă calitate, rentabile, controale regulate și proceduri de întreținere.

03.

Siguranță

Folosim echipamente și materiale de top și avem personal calificat care lucrează cu precizie și grijă. Pacienții noștri se bazează pe noi pentru a primi cea mai bună îngrijire posibilă.

04.

Performanță

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim și să aducem cele mai recente metode, materiale și planuri de prevenire în practica noastră.

Sună acum

0746 635 243

Strada Eroilor nr. 6
(vis-a-vis de Tribunal)

Pitești | Argeș | România